1890年-2020年

Super White 10 Diameter by 2 CAC China RCN-310 Clinton 7 oz Porcelain Round Wide Rim Pasta Bowl Box of 12

CAC China RCN-310 Clinton 7 oz Porcelain Round Wide Rim Pasta Bowl, 10' Diameter by 2', Super White (Box of 12): Kitchen & Dining. CAC China RCN-310 Clinton 7 oz Porcelain Round Wide Rim Pasta Bowl, 10" Diameter by 2", Super White (Box of 12): Kitchen & Dining. Round Pasta Bowl with Wide Rim 。 Porcelain, super white, bright white 。 Modern and trendy for the hospitality and foodservice industry, as well as home use 。 Durable china - break-resistant, chip-resistant and scratch-resistant with normal use 。 Oven, microwave, and dishwasher safe 。 With a long history in the tabletop industry, C.A.C China has been recognized as a trend leader for its innovative patterns and outstanding commercial grade china. C.A.C China's mission is to provide quality products at affordable prices to the foodservice and hospitality industry. C.A.C China has a variety of durable dinnerware at all levels, including super white porcelain, fine bone china, bone white porcelain, off-white china, colored glaze china, and Asian style china. C.A.C China offers a wide variety of specialty items from tagines, deep, wavy bowls, to bridge platters in multiple sizes that allow chefs to add a little surprise to each course. C.A.C China owns a 00-acre porcelain manufacturing facility in China that ensures affordable pricing and prompt shipment. All products are oven-, microwave-, and dishwasher-safe. Product specifications are subject to change without notice. 。 。 。