1890年-2020年

8 Pack Plastic Dark Gray Bowls Crafting Organization

Plastic Dark Gray Bowls Crafting Organization - 8 Pack: Kitchen & Dining. Plastic Dark Gray Bowls Crafting Organization - 8 Pack: Kitchen & Dining. 2 4-packs of dark gray plastic bowls for a total of 8 。 Measures 6.25" across on top and 4.25" across on bottom 。 Makes a wonderful base for gift baskets 。 Ideal for Christmas, Easter, St. Patrick's Day, and more! 。 Great organizational baskets 。 8-pack of gray plastic bowls measuring 6.25" across on top and 4.25" across on bottom. 。 。 。