1890年-2020年

Galway Longford Stemware Flute Champagne Pair Galway Crystal 22265/2A

Galway Longford Stemware Flute Champagne Pair: Home & Kitchen. Buy Galway Longford Stemware Flute Champagne Pair: Champagne Glasses - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Comes as a set of 2 。 Hand wash is recommended 。 Comes in Galway Gift Box 。 Measures 5.3cmW x 24.8cmH each 。 The Longford Collection is named after County Longford, in the midlands of Ireland, a Viking town literally translated as "long port." The longest running pattern, this suite proves popular from generation to generation. The Crystal Longford Flute Pair would make a beautiful gift. 。 。 。

Galway Longford Stemware Flute Champagne Pair Galway Crystal 22265//2A