1890年-2020年

Letter I Cathys Concepts Personalized Island Shooter Glasses Set of 4

Cathy's Concepts Personalized Island Shooter Glasses, Set of 4, Letter I: Shot Glasses: Kitchen & Dining. Cathy's Concepts Personalized Island Shooter Glasses, Set of 4, Letter I: Shot Glasses: Kitchen & Dining. Sold in a set of four (4) 。 Free personalization: Shooter glasses engraved with single, block letter at no additional cost 。 Made of clear glass 。 Dishwasher safe 。 Each shooter measures 4" x 1.5"/holds 2.25 ounces 。 Pick up our Island Shooter Glasses and have one more reason to celebrate! All special occasions- from bachelor parties and weddings to birthday and bridal shower- are a time to toast and cheer with the ones you love. And with our smoothly designed glass shooters, you'll have even more fun. Sold in a set of four (4) and fashioned as a double shot glass, these miniature essentials also make great gifts and favors. Cheers. 。 。 。