1890年-2020年

24 Count Great for Wedding Parties and Engagement Celebrations Bridal Shower Bachelorette Party Bachelor Party Fun Express I Do Crew Shot Glasses

| Fun Express I Do Crew Shot Glasses | 24 Count | Great for Wedding Parties, Bridal Shower, Bachelor Party, Bachelorette Party, and Engagement Celebrations: Shot Glasses. Shop Fun Express at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. COOL CREW DESIGN - Designed with an elegantly styled text that reads "I Do Crew", these drinking glasses are perfect for serving spirits and alcohols in a bachelor's or bachelorette's party or a wedding reception! 。 WEDDING PARTY ESSENTIAL - Whether it's for a pre-wedding party or an on-the-day celebration, these shot glasses add a new fun twist to get everyone joining in classic toasts! 。 DURABLE PLASTIC GLASSES - Made from high-quality plastic, these cute cocktail glasses has a sturdy yet lightweight construction that resists breakage and chipping. 。 24 PIECES PER PACK - This set comes with 24 glasses. Each shot glass measures 2 1/4" and can hold up to 2 ounces of drink. 。 100% SATISFACTION GUARANTEE - If you are not completely satisfied with these items, we will refund your money. 。 Introduce a new exciting way to raise your glass to the newly weds with our exclusive I Do Crew !。 Featuring an ingenious and fun design for adult guests, these shot glasses are designed with texts that read "I Do Crew". Get everyone to participate in the toast by serving cocktails and even mocktails in the glasses. For an outrageous game that'll add to the merriment, you can also yell for someone to take a drink every time a guest says wedding!。 Join the crew that's all for love and celebrate weddings like never before with the I Do Crew !。 Pack Includes:。 24 x plastic shot glasses (2 1/4")。 。 。 。