1890年-2020年

Set of Two Lead-Free Crystal Glasses SoleraNew Fashioned Whiskey Glasses 10 oz

| Solera'New' Fashioned Whiskey Glasses 10 oz. | Set of Two | Lead-Free Crystal Glasses: Old Fashioned Glasses. Shop Solera Sol at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Contemporary Design: The Solera "New" Fashioned Whiskey glasses are designed to accentuate the flavors of your favorite whiskeys. The carefully cinched “waistline” acts as a sturdy placement for your hand, large or small. Very easy to hold! 。 Intricate Craftsmanship Using Lead-Free Crystal Glass: Each glass is individually hand-blown and molded using lead-free crystal glass. Occasional small air bubbles do occur in all lead-free glass products. 。 Versatile Use: The glass is suitable for whiskey, bourbon, or any beverage of your choice! The carefully angled design of the mouth of the glass allows for a smooth and easy experience. 。 Effortless Cleaning: The glasses are 100% dishwasher friendly and easy to rinse! 。