1890年-2020年

D&V Tritan Copolyester Veranda Double Old Fashioned 14 Ounce Set of 12 DV.PS.YYY311CL Clear

D&V Tritan Copolyester Veranda Double Old Fashioned, 14 Ounce, Clear, Set of 12: Kitchen & Dining. D&V Tritan Copolyester Veranda Double Old Fashioned, 14 Ounce, Clear, Set of 12: Kitchen & Dining. Set of 12 Veranda double old fashioned glasses; 14 ounce capacity; clear 。 Outside collection by Fortessa is brilliant clarity, machine washable barware in popular shapes and sizes; help your guests get in their party mood with shatter resistant style 。 Veranda collection: the look of mouth-blown glass in durable, outdoor friendly copolyester 。 Eastman Tritan copolyester: stain and odor resistant; durable, shatter resistant; glass-like appearance 。 BPA-free; dishwasher safe 。 Comprising a full range of tableware products, the brand by Fortessa delivers creativity combined with leading strength and affordability. offers economy, quality and a spectrum of innovative design options in all ranges of glassware, dinnerware, flatware and metalware. Everyday doesn't have to mean ordinary. Color, shape and texture are the ingredients uses to feed your mood and inspire your tabletop. Surprisingly affordable and delightfully creative, lets you express yourself with attractive design and smart value. 。 。 。

D/&V Tritan Copolyester Veranda Double Old Fashioned 14 Ounce Set of 12 DV.PS.YYY311CL Clear