1890年-2020年

4 Kitchen Science Moscow Mule Hammered Copper 16 Ounce Drinking Mug Set of 4

Kitchen Science Moscow Mule Hammered Copper 16 Ounce Drinking Mug, Set of 4 (4): Advanced Mixology. PURE COPPER - No nickel, tin, or other metals on copper mugs! Only pure copper to give your moscow mule the right taste. 。 PERFECT SIZE - 16 oz. size just like the original copper moscow mule mug. Not too large nor too small 。 LATEST TECHNOLOGY, NO RIVETS - Rivets basically need holes to screw on the handles, so they leak after a while. Advanced Mixology uses the latest metal joining technology to get a no rivet joint 。 TARNISH RESISTANT - Coated with food grade lacquer on inside and outside to retain its shine. 。 LIFETIME WARRANTY - To demonstrate our confidence in the quality of our mugs we offer a NO QUESTIONS ASKED 100% REFUND GUARANTEE. If you are not happy for any reason, just let us know and we will immediately give you a refund. Don't trust us? Just look at our near perfect reviews. 。 LIFETIME GUARANTEE 。 All our authentic moscow mule mugs come with a lifetime guarantee. If at anytime you feel that the moscow mule copper mugs do not satisfy you, we will give you a 100% refund on your money. No Questions asked. 。 。 SUPPORT 。 It is our promise to you that all your support requests will be responded to within hours. Always. 。 。 MOSCOW MULE MUGS 。 Manufactured in a high tech manufacturing unit in a no hands operation, these copper mugs come with a beautiful box. 。 。 Excellent choice for fathers day gifts, groomsmen gifts, valentines gift for him or as a gift for boyfriend. 。 。 MOSCOW MULE RECIPE 。 Squeeze lime juice into Moscow Mule Copper mug 。 Add 2 or 3 ice cubes 。 Pour in 2 oz of vodka 。 Fill with 4 to 6 oz of cold ginger beer 。 Garnish with a wedge of lime and serve with a stirring rod. 。 。 。