1890年-2020年

Inc Boston University -16 oz Pint Glass LXG

| LXG, Inc. Boston University -16 oz. Pint Glass: Beer Glasses. Shop LXG, Inc. at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Product Size: 16 ounces 。 Glass 。 Dishwasher Safe 。 Laser Etched 。 Official Licensed Collegiate Logo 。 Our Boston University 6 oz. Pint Glass is a classy edition to all of your dining room needs. Laser engraved with your favorite team logo crafting a timeless dishwasher friendly product! Made in the USA. 。 。 。