1890年-2020年

4 Quart Cooking Pot Hard-Anodized 4-Quart Pot with Heavy Gauge Aluminum Body Heat Tempered Glass Cover Non-stick Interior

Cooking Pot Hard-Anodized 4-Quart Pot with Heavy Gauge Aluminum Body, Non-stick Interior, Heat Tempered Glass Cover (4 Quart): Kitchen & Dining. Shop Golden Star Imports at the Cookware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Hard anodized surface. 。 Heavy gauge aluminum body. 。 High quality non-stick interior. 。 Heat tempered glass cover. 。 Stay cool bakelite handle. 。 Important safety & Care Notes Do not leave an empty piece of cookware which has boiled dry on hot surface unit or gas burner. Do not keep liquor or food which contains much salt in cookware for a long while. Do not use a strong acid or alkaline. Avoid wiping the cookware, wipe out with a sponge or a soft cloth using neutral detergents and keep it dry immediately after rinsing in hot water. The world’s favorite non-sticking coating. Longer-lasting non-stick performance. Higher quality standards for better value. Superior cooking performance. Effortless food release. 。 。 。