1890年-2020年

TinaWood 2 PCS/Set Curved and Straight Egg Cooker Stand/Stackable Steamer Rack for Instant Pot/Vegetable Steam Rack Trivet Basket for Pressure Cooker Curved+Straight

TinaWood 2 PCS/Set Curved and Straight Egg Cooker Stand/Stackable Steamer Rack for Instant Pot/Vegetable Steam Rack Trivet Basket for Pressure Cooker (Curved+Straight): Kitchen & Dining. Shop TinaWood at the Cookware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. MULTI-FUNCTION: Convenient to use the egg steamer rack to steam the food with a plate, such as fish, tamale, crab, veggies and more. Also, using as instant pot steam rack, egg steam rack, cooling rack, pot stand rack and so on. 。 HEALTHIER COOKING METHODS: The egg steamer rack is great for making hard boiled eggs. Cooks your food with steam retains more vitamins, flavors, nutrients, and texture 。 FITS 6 & 8 QUART COOKER: This egg rack is suitable for instant pot models IP-DUO60, IP-LUX60, IP-DUO80. Also fits other multi quart(6 quart and above) electric pressure cookers such as Kuhn Rikon, Power XL, Cuisinart, Fagor, Costaway, Faberware, T-fal, Elite, GoWise, Secura, Gourmia. 。 HIGH QUALITY: Stainless steel, sturdy and durable, easy to clean, dishwasher safe. 。 WARRANTY ANDCUSTOMER SERVICE: If you have any problems, please feel free to contact us. We will reply you as soon as possible in 24 hours from Monday to Friday. 。 Perfect for cooking:。 - Fruit and Vegetables。 - Seafood (i.e fish, crab, mussels, clams)。 - Desserts。 - Dumplings。 - Meat and chicken。 - Eggs and more...。 Package included:。 2x Alamic egg steamer rack。 WARRANTY ANDCUSTOMER SERVICE: If you have any problems, please feel free to contact us. We will reply you as soon as possible in hours from Monday to Friday.。 。 。 。

TinaWood 2 PCS//Set Curved and Straight Egg Cooker Stand//Stackable Steamer Rack for Instant Pot//Vegetable Steam Rack Trivet Basket for Pressure Cooker Curved+Straight