1890年-2020年

American Metalcraft BWW35 Ceramic Butter Warmer White INC.

American Metalcraft BWW35 Ceramic Butter Warmer, White: Kitchen & Dining. Buy American Metalcraft BWW35 Ceramic Butter Warmer, White: Butter Warmers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Butter Warmers 。 The Color Is White 。 Made Of Ceramic 。 Butter warmer is made of ceramic material 。 Features a large white ramekin bowl 。 Perfect for seafood, steaks, or any dish served with warm butter or a delicate sauce 。 The ramekin dish maintains heat without curdling or scorching the sauce 。 It measures 3-1/4-inch diameter and 5-1/4-inch height 。 This Butter warmer is made of ceramic material. It is ideal for both restaurant and home use. Features a large white ramekin bowl. Perfect for seafood, steaks, or any dish served with warm butter or a delicate sauce. The ramekin dish maintains heat without curdling or scorching the sauce. This have butter or sauces warming and they'll be convenient and ready to take directly to the table. It measures 3-/4-inch diameter and 5-/4-inch height. 。 。 。