1890年-2020年

Buffalo QCP412 12-Quart Stainless Steel Pressure Cooker Classic series

Buffalo QCP412 12-Quart Stainless Steel Pressure Cooker [Classic series]: Kitchen & Dining. Shop Buffalo at the Cookware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Exclusively made from BUFFALO Clad, its thermal conductivity is faster and more even than conventional stainless steel cookware 。 Buffalo Pressure Cooker also manage to obtain ISO 9001 : 2000 and Safety Goods (SG) Certificate from Japan. 。 German gear with mortise and tenon joint design, simple switch, safe, durable and easy cleaning 。 Pressure indication valve, relieve pressure easily/ Emergency pressure relief safety device 。 Suitable for use on gas stove, electric stove, induction cooker and ceramics furnace. 。 Clad quick pots conduct heat evenly to cook food quickly. In just 8 to 10 minutes, you can make delicious dishes, such as stewed pork knuckles, stewed beef briskets, steamed dumplings, vegetables, desserts, and more. Not only will you save energy and money, but you will also save valuable time. Unique stainless steel technology conducts heat faster and more evenly than other stainless steels. Pressure Cooker, unlike any other brands, consist of safety features that always keep you safe and comfortable through out your cooking process. Removable gaskets, hygienic, easy-to-clean and convenient maintenance. Suitable for use on gas stove, electric stove, induction cooker and ceramics furnace. 。 。 。