1890年-2020年

Cook N Home 02581 8-Piece Nonstick Heavy Gauge Copper/Brown Cookware Set

Cook N Home 02581 8-Piece Nonstick Heavy Gauge, Copper/Brown Cookware Set, : Kitchen & Dining. Shop Cook N Home at the Cookware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Includes: 1 and 2 quart saucepans with lids, 6 quart stockpot with lid, 8 and 9.5-inch fry pans 。 Made of thick gauge aluminum that provides even/quick heat conduction and prevents hot spots 。 Nonstick for food release, easy cleaning, and healthy cooking; PFOA, cadmium, and lead free 。 Works on gas, electric, glass, ceramic, halogen, etc.; Oven safe to 375F and Dishwasher safe 。 Induction compatible, but due to the small size of the saucepan it may not be compatible 。 The 8-Piece Nonstick Heavy Gauge Set, Copper/Brown includes: 1 and quart saucepans with lids, 6 quart stockpot with lid, 8 and . inch fry pans. Made of thick gauge aluminum that provides even/quick heat conduction and prevents hot spots. Nonstick makes food release/cleaning easy and allows for healthy cooking. PFOA, cadmium, nickel, and lead free. Riveted handles are comfortable and stay cool with a hole for hanging. Tempered glass lids with steam vent to view cooking and fits on fry pans. Works on gas, electric, glass, ceramic, halogen, etc. Induction compatible, but due to the small size of the saucepan it may not be compatible. Oven safe to 37F. Dishwasher safe. 。 。 。

Cook N Home 02581 8-Piece Nonstick Heavy Gauge Copper//Brown Cookware Set