1890年-2020年

Cook N Home 02597 Black 12-Piece Nonstick Hard Anodized Cookware Set, : Kitchen & Dining. Shop Cook N Home at the Cookware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Includes: 1.5 and 2.5 qt saucepans, 6 qt stockpot, 3 qt sauté pan with lids, 8 and 9.5 in. fry pans, and a nylon spatula and spoon 。 Has a hard anodized surface that is durable/thick, heats evenly/quickly, and prevents hot spots 。 Nonstick performance for easy food release/tossing, cleaning, and allows for healthy cooking 。 Tempered glass lids to view food and lids fit on fry pans; Riveted handles are comfortable/stay cool 。 Works on gas, electric, glass, ceramic, halogen, etc.; Not induction compatible; Oven safe to 350F 。 The 2-Piece Nonstick Hard Anodized Cookware Set, Black includes: .5 and 2.5 quart saucepans, quart stockpot, 3 quart/9.5-inch deep saute pan with lids, 8 and 9.5-inch fry pans, and a nylon spatula and spoon. Cookware has a hard anodized surface that is durable, heats evenly/quickly, and prevents hot spots. Material is harder than steel, thick, and chip-resistant. Nonstick delivers exceptional performance, makes cleaning/food release easy, and allows for healthy cooking. Tempered glass lids with steam vent makes viewing food easy, keeps heat/moisture in, and fits on fry pans. Riveted comfortable handles with wide grip stay cool while cooking and has a hole for hanging. Utensils with guard are sturdy for mixing, moving, and transferring foods. Not Induction compatible. Works on gas, electric, glass, ceramic, halogen, etc. Oven safe to 350F. Dishwasher safe, hand wash recommended. 。 。 。