1890年-2020年

Boska Holland 330304 Forks Fondue 9 inch Silver Boska USA

Boska Holland 330304 Forks Fondue, 9 inch, Silver: Fondue Accessories: Kitchen & Dining. Shop Boska Holland at the Cookware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. BETTER GRIP: The fork has three prongs so your dippers are more secure 。 EUROPEAN DESIGN: 100% stainless steel 。 INCLUDES: 4 forks 。 10 YEAR GUARANTEE: High quality materials and expert manufacturing mean that Boska can offer you the best possible products 。 TRUSTED SINCE 1896: Boska Holland has built up their Cheesewares expertise over a long and rich history that started in the cheese heart of the Netherlands 。 At we've been crazy about cheese for over 100 years. It all started near Gouda, home of the original Gouda cheeses, where Willem Bos made his first cheese tools for local cheese farmers. From that day it's our family tradition to inspire you on your journey through the delicious cheeses of the world. Boska symbolizes cheese wares that have developed for your to enjoy cheese even more. Our assortment is so comprehensive that there is an appropriate tool, whether for the cheese professional or the home consumer, for every cheese lover. Cheese can be enjoyed anytime, anywhere. At Boska, we are constantly searching for new accessories to experience cheese in the traditional way, but innovative ways as well. Explore cheese and enjoy it. Enjoy delicious cheese fondue with these stainless steel fondue forks. The forks will hold bread cubes and vegetables firmly, so you can dip them in the hot cheese fondue without worry. Life collection: A unique combination of authentic quality, tasteful design and a dash of tradition. Dishwasher safe. 。 。 。