1890年-2020年

Nylon Farm to Table 52510 Dual Canning Rack Quart or Pint Sizes

Farm to Table 52510 Dual Canning Rack, Nylon, Quart or Pint Sizes: Kitchen & Dining. Farm to Table 52510 Dual Canning Rack, Nylon, Quart or Pint Sizes: Kitchen & Dining. 11.5 x 2 inch 。 Made of high temperature resistant nylon - won't rust like chrome 。 Elevates jars off bottom of pot to prevent glass breakage, for use with a large stock pot 。 Securely holds 4 quart jars or 7 pint jars 。 BPA Free and dishwasher safe for easy cleaning 。 A best seller and a must-have for your canning stockpile! The Dual Canning Rack will secure your jars while you work on another batch. The rack elevates jars off the bottom of the pot to prevent glass breakage. The BPA free, high temperature resistant nylon is effective and durable - will not rust like common chrome racks! For use with a large stock pot, the rack securely holds 4 quart jars OR 7 pint jars at a time. Preserve your canning experience. 。 。 。