1890年-2020年

American-Made EZ Baker Steel 6-Cup Muffin Pan Natural Baking Surface that Heats Evenly for Perfect Baking Results G & S Metal Products Company 26T

EZ Baker Steel 6-Cup Muffin Pan - American-Made, Natural Baking Surface that Heats Evenly for Perfect Baking Results: Muffin Tin: Kitchen & Dining. Shop G & S Metal Products Company at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. FUN SIZING: With the six-cup EZ Baker jumbo muffin pan, you can make a wide variety of muffins, cupcakes, or even egg cups for a quick and healthy breakfast option! Cup size 2.9 Inches. 7.3 cm 。 NATURAL BAKING SURFACE: The EZ Baker line contains no non-stick coatings, making it ideal for those looking to bake on natural surfaces. 。 QUALITY STEEL CONSTRUCTION: Durable steel construction ensures even heating across the pan, giving you optimal baking results. 。 EASY GRIP: Our pans are designed to help you easily fetch your muffins or cupcakes from the oven. 。 AMERICAN MADE: Our bakeware is proudly made in the USA. 。 The EZ Baker -Cup Muffin Pan is designed without coating, making it perfect for those who prefer to bake on natural surfaces. With the six-cup muffin pan, you can make muffins, cupcakes, or even egg cups for an easy and healthy breakfast! Our bakeware is made in the USA with high-performance steel construction to ensure even heating across the pan for the perfect baking results. Thoroughly washing and drying by hand will help ensure optimal performance over the life of the pan. 。 。 。

American-Made EZ Baker Steel 6-Cup Muffin Pan Natural Baking Surface that Heats Evenly for Perfect Baking Results G /& S Metal Products Company 26T