1890年-2020年

Handy Helpers Baking Pan Brownie

Handy Helpers Baking Pan, Brownie: Kitchen & Dining. Shop Handy Helpers at the Cookware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Brownie baking pan 。 Dishwasher safe 。 Extended edge 。 Made in America 。 Easily bake brownies, biscuits and more with this biscuit & brownie baking pan featuring a durable rectangular metal pan with convenient handles. Interior measures approximately 7" x 11". Whole pan measures approximately 1.75" x 7.5" x 1.5" (including handles). Dishwasher safe. 。 。 。