1890年-2020年

Straight Sided Allied Metal CCPSET43 Hard Aluminum Cheesecake Pan with Removable Bottom 4 by 3-Inch

Allied Metal CCPSET43 Hard Aluminum Cheesecake Pan with Removable Bottom, Straight Sided, 4 by 3-Inch: Round Cake Pans: Kitchen & Dining. Shop Allied Metal at the Cookware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. 18 Gauge Aluminum 。 Removable bottom, Straight sides 。 Made in America 。 Dishwasher-Safe 。 1-Year Warranty 。 Cheesecake pan made from hard 18 gauge aluminum. Straight sides and removable bottom make it ideal for baking cheesecakes. " ID (inside diameter) x 3" deep. Made in the USA by . 。 。 。