1890年-2020年

Beam Nier Pan Scrapers and Grill Pan Scrapers Durable Handheld Cast Iron Pan Cleaners. 4-Pack. Red/Black

Beam Nier Pan Scrapers and Grill Pan Scrapers Durable Handheld Cast Iron Pan Cleaners. (4-Pack. Red/Black): Kitchen & Dining. Shop Jenrish at the Cookware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. ❤️【KITCHEN ASSISTANT】 - I have different corners that allow you to scrape different areas of the pan ,The curved corners are perfect for the inside edge of the skillet . My friend has two different sets of teeth, good at cleaning cast iron grill pan , and we will help you look after these chores. 。 დ【EASY TO GRIP】- We are new citizens of the plastic kingdom, hard and more rectangular, and our shape is more rectangular, making us easier to grip than the squarish Pampered Chef ones. 。 დ【MATERIAL】 - Because we are made of plastic, please don't use me when the cast iron pot is hot or even warm. We are also afraid of being burned. 。 დ【MULTIPURPOSE】 - We have a lot of skills ,We cleaned up more pans and plates, not just cast iron pans and kettles. 。 დ【SAVE】 - We can handle the black spots left in the frying pan to prevent the food from sticking together and save you a new pot. 。 Such a wonderful day , don't let the cast iron skillet clean up , Spoil your good mood. 。 Are you looking for a quick and easy way to remove stubborn dirt, 。 grime or oil from cast iron dishes, pans and grills which usually take hours to clean? 。 Or, tired of the squarish Pampered Chef ones, it’s hard to grip。 So, easy and safe, then we have the perfect cooking tools set for you, right here! 。 。 A Handsome Present。 The perfect gift for your family and friends, this little gift will give you countless compliments. 。 Set and size。 The kit contains 4 scrapers and a dishwashing brush (random colors) 。 Grill Pan Scrapers 3.3in*3.3in 。 Pan Scrapers 3.2in*2.7in。 Lifetime Quality Care。 provides lifetime dedicating support to assure your long-term enjoyment. 。 If you are unhappy with the product, please feel free to contact us. 。 We will do our best to provide the best service for you.。 。 。 。

Beam Nier Pan Scrapers and Grill Pan Scrapers Durable Handheld Cast Iron Pan Cleaners. 4-Pack. Red//Black