1890年-2020年

FORLIFE Brew-in-Mug Extra-Fine Tea Infuser with Lid 433-BLK

FORLIFE Brew-in-Mug Extra-Fine Tea Infuser with Lid: Kitchen & Dining. FORLIFE Brew-in-Mug Extra-Fine Tea Infuser with Lid: Kitchen & Dining. Dishwasher safe 。 Made from lead-free material 。 Do not put on flame or heating element 。 Let boiling water settle about 15-20-second before pouring 。 Use baking soda dissolved in warm water to clean tea stain as needed 。 The Brew-in-Mug Extra-fine Tea Infuser with Lid, is complete with an easy grip silicon rimmed stainless-steel lid. The infuser gives you a perfect even brew every time, and enables you to brew fine teas such as Rooibos tea to large whole-leaf teas like Oolong tea. It fits in American standard mugs. Flip the lid and it works as an infuser holder. With this infuser, brewing your favorite cup of tea is now easier than ever! 。 。 。