1890年-2020年

Loose Leaf Tea Ball Stainless Steel Strainer Mesh Infuser Diffuser CTG

Loose Leaf Tea Ball Stainless Steel Strainer Mesh Infuser Diffuser: Kitchen & Dining. Shop American Chateau at the Coffee, Tea, & Espresso store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Stainless steel 。 Easily brew flavorful tea 。 Ideal for spices and more 。 1.5 Inch in Diameter 。 This Tea Ball keeps loose tea or spices secure. Fill this stainless steel tea ball with your favorite tea or mulling spice, without the worry of loose leaves or spices. 。 。 。