1890年-2020年

Coral 23K300 Mepra 4/6-Cup Coffee Maker

Mepra 4/6-Cup Coffee Maker, Coral: Kitchen & Dining. Shop MEPRA at the Coffee, Tea, & Espresso store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. It is made of Stainless steel 。 It is Dishwasher safe 。 It has greater control over cooking temperatures 。 It allows gentle cooking with little water and fat for more wholesome and flavorful food 。 It is suitable for all types of hobs except induction hobs 。 Mepra's The Luxury Art' is upmarket brand for an upscale audience, is a truly unique range of flatware and tableware. It is made of Stainless steel. It is Dishwasher safe. It has greater control over cooking temperatures. It allows gentle cooking with little water and fat for more wholesome and flavorful food. It is suitable for all types of hobs except induction hobs. 。 。 。

Coral 23K300 Mepra 4//6-Cup Coffee Maker