1890年-2020年

Pack of 6 Stash Tea Green Premium Tea 18 Ct

Stash Tea Green Premium Tea 18 Ct -Pack of 6: Health & Personal Care. Buy Stash Tea Green Premium Tea 18 Ct -Pack of 6 on ✓ FREE SHIPPING on qualified orders. The Company is headquartered in Portland, Oregon. Founded in 1972, the company derives its name from an entertaining aspect of tea folklore. In earlier centuries, tea was a valuable commodity traditionally transported by clipper ship. The ship's captain often was presented with some of the finest teas for his personal use. This supply was his "stash", stowed carefully as his "private reserve." Today, the term still is used to denote anything put away carefully because of its preciousness. has been committed to providing premium quality teas and an unsurpassed tea drinking experience. Stash begins with simply excellent tea leaves from the world's premier tea gardens and all natural botanical ingredients gathered from around the world. Meticulous blending and tasting of every tea ensures you will enjoy full flavor in every cup. 。 。 。