1890年-2020年

Betty Gumpaste and Rolled Icing Marvelous Molds Silicone Lace Mold Cake Decorating with Fondant

Marvelous Molds Silicone Lace Mold | Betty | Cake Decorating with Fondant, Gumpaste and Rolled Icing: Marvelous Molds. Creates easy-to-apply cake decorations with a realistic piped lace texture for professional cake decorators, hobbyists and novices alike. Apply to your favorite cookies and cupcakes too. 。 Interlocking design matches end to end and will seamlessly cover the bottom or top of your cake in minutes. Complete instructions provided. 。 Patented, self trimming mold design produces piped lace decorations that can be applied to a fondant covered or buttercream iced cake. 。 Made in the U.S.A. with food grade, high quality silicone. Ideal for use with edible materials like: chocolate, sugarpaste, butter, ganash, flower paste, candy, Isomalt, modelling paste, marzipan. Unsurpassed for non-edible materials too: clays, wax, plaster, resins, soap, epoxy & more. 。 The “Betty” Lace Mold is an example of an exquisite lace design that has been piped with royal icing, allowed to dry and then captured perfectly in a patented silicone mold designed to deliver exact reproductions of expert cake decorating craftsmanship that will transform any cake into an edible masterpiece. 。 。 。