1890年-2020年

Italian Cooking Concepts THREE 12 inch Pizza Pans for baking Pizzas, cookies or Biscuits: Kitchen & Dining. Shop Cooking Concepts at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. 3 Pizza Pans for baking 12 inch pizzas 。 Made of Strong Heavyweight Stainless Steel 。 Machine washable 。 Offers even heating for golden brown baking results 。 ARe great for cookies, rolls and other baking goods too. 。 This handy 3 piece set of 2 inch pizza pans is ideal for providing many pizzas at a time for families and parties alike, Permits you to bake some pizza's while prepare others to bake at the same time. Everyone want different toppings? Bake up pizzas to meet everyone’s taste… at the same time! Heavyweight steel pizza pans offer even heating for golden brown baking results and are great for cookies, rolls, and other baked goods, too. Ideal for small bakeries, family pizza restaurants. 。 。 。