1890年-2020年

Winco Heavy-Duty Mixing Bowl 4-Quart Winco USA MXHV-400

Winco Heavy-Duty Mixing Bowl, 4-Quart: Coupe Cereal Bowls: Kitchen & Dining. Shop Winco at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Price reflects two (2) bowls per order 。 Polished stainless steel 。 Flat top rim 。 Useful for all mixing and food prep in large quantities 。 Dimensions: diameter - 10 3/4 inches, height - 3 inches, volume capacity - 4 quart 。 Price reflects two bowls per order. Polished stainless steel. Flat top rim. Useful for all mixing and food prep in large quantities. Dimensions: diameter - 0 3/4 inches, height - 3 inches, volume capacity - 4 quart. 。 。 。