1890年-2020年

Designer Stencils C010 Best Wishes Cake Stencil Beige/semi-transparent

Designer Stencils C010 Best Wishes Cake Stencil, Beige/semi-transparent: Food Decorating Stencils: Kitchen & Dining. Shop Designer Stencils at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Quality durable, food grade, 10 mil plastic stencil for repeated use and airbrushing 。 Overall size of design is 2.6 inches high x 4.8 inches wide 。 Spread with royal icing for raised look 。 Dust with powders for quick, easy decoration 。 Perfect for paint projects too 。 This design, measuring 2.6"H x 4.8"W in finished size, is made of 10 mil food grade plastic for high-quality, professional, repeat use. 。 。 。

Designer Stencils C010 Best Wishes Cake Stencil Beige//semi-transparent