1890年-2020年

Wilton Decorating Round Icing Tip #4: Kitchen Products: Kitchen & Dining. Shop Wilton at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Wilton Decorating Round Icing Tip #4 。 Outline, lettering, dots, balls, beads, stringwork, lattice, lacework 。 WIL 402-4 。 QTY.1 。 Presenting the best quality tips on the market, used by decorators throughout the world. tips are made to hold their shapes and create precise decorations year after years. Rust-proof tips and dishwasher safe tips are tested for consistent performance in the Test Kitchen All tips work with standard bags and coupler, unless otherwise indicated 。 。 。