1890年-2020年

BTMB 41 Pieces Cake Decorating Supplies Kit Cupcakes Cookies Baking Tool with 36 Icing Tips, 1 Silicone Pastry Bags, 2 Flower Nails,2 Reusable Coupler: Home & Kitchen. Buy BTMB 41 Pieces Cake Decorating Supplies Kit Cupcakes Cookies Baking Tool with 36 Icing Tips, 1 Silicone Pastry Bags, 2 Flower Nails, 2 Reusable Coupler: Icing Dispensers & Tips - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 【Safe and reliable】100% food grade stainless steel tip, durable, stainless steel, corrosion resistant, non-stick, non-toxic, dishwasher safe icing tips / water dispenser for children, beginners and professionals. 。 【Decorative patterns】11 star tips, 7 closed star tips, 3 French tips, 3 round tips, 2 common tips, 4 tip tips, 3 rose petals tips, 3 special tips. It is 0.7 inches in diameter and 1.26 inches high. 。 2 Reusable plastic connectors are easy to quickly switch from one tip to the other; 2 studs are used as decorative bottom brackets to decorate the icing. 。 【Easy to use and clean】Just apply a little pressure on the pastry bag to make beautiful flowers. Use a little clean brush to make it easier to clean your tips. 。 【A gift for home baking】This cake decor kit contains everything you need to start creating! Our cake decorating kit with an attractive gift box is the perfect gift for everyone. 。 The perfect choice for people who master the art of icing. 。The best icing tools to impress guests with delicious and beautiful pastries. 。Small, lightweight and easy to use. 。Made from durable and high-quality materials, use them for as long as possible. 。The perfect tool to decorate all your cakes, cupcakes, cookies, pastries and more. 。 Package Includes: 。Stainless steel tips*6 。Plastic couplers*2 。Silicone pastry bag *1 。Flower nails*2 。Plastic storage case*1 。 There may be a slight error in size due to manual measurement 。Thanks to your understanding, the actual picture and the picture may be different due to the photo light and the computer display. 。 is committed to providing customers with a satisfactory service and a good shopping experience. If you have any questions, feel free to contact us, we will be happy to answer you, thank you for your support. 。 。 。