1890年-2020年

Actopus Cake Face Mold Human Shaped Silicone Cake Fondant Tool MF064

Actopus Cake Face Mold Human Shaped Silicone Cake Fondant Tool: Kitchen & Dining. Actopus Cake Face Mold Human Shaped Silicone Cake Fondant Tool: Kitchen & Dining. For sugar paste, petal paste, foundant cakes, DIY cooking, craft clays. 。 Package includes : 1PC mold Material : food grade silicone Size : 8cm dia. Temp range : -40 to 0 centigrade 。 。 。