1890年-2020年

Cybrtrayd M079AB Chocolate Candy Mold Includes 3D Chocolate Molds Instructions and 2-Mold Kit Medium 3D Airplane

Cybrtrayd M079AB Chocolate Candy Mold, Includes 3D Chocolate Molds Instructions and 2-Mold Kit, Medium 3D Airplane: Candy Making Molds: Kitchen & Dining. Shop CybrTrayd at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Packed in sealed, protective poly bag with exclusive, copyrighted Cybrtrayd molding instructions 。 Finished product: 2.5 oz. - Approximate Dimensions: 6 X 5-3/4 。 Uses: Chocolate, soap, plaster 。 Made in USA from FDA-approved PETG Plastic 。 To package your candy, please use Cybrtrayd's Packaging Kit (ASIN#B00D0GJLKQ) 。 This is a first quality, tough plastic mold set made by one of the leading manufacturers of candy and soap molds in the United States. The mold set comes packed in a sealed, protective poly bag with exclusive, copyrighted Cybrtrayd molding instructions. It is durable and reusable. Made of clear PETG plastic. Not for use with hard candy. Cannot be washed in dishwasher. FDA approved for use with food preparation. Not suitable for children under . 。 。 。