1890年-2020年

CybrTrayd AO062-6BUNDLE Cherry Bon-Bon Chocolate Candy Mold with Exclusive Copyrighted Chocolate Molding Instructions: Kitchen & Dining. Shop CybrTrayd at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Bundle includes 6 Molds 。 Includes FREE Exclusive Cybrtrayd Chocolate Molding Instructions 。 12 cavities, dimensions per cavity: 1-3/8" diameter x 1" deep; Cavity capacity: 0.5 oz. of chocolate 。 Uses: Chocolate, soap, plaster 。 Made in USA from FDA-approved PETG Plastic 。 These are first quality, tough plastic mold made by one of the leading manufacturers of candy and soap molds in the United States. They are durable and reusable. Made of clear, environmentally friendly PETG plastic. Not for use with hard candy. Cannot be washed in dishwasher. FDA approved for use with food preparation. Not suitable for children under 3. 。 。 。