1890年-2020年

Sugar Skull Mold Day of the Dead Altar Candy Making Mold

Sugar Skull Mold - Altar - Day of the Dead - Candy Making Mold: Mexican Sugar Skull. Shop Mexican Sugar Skulls at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. 2-sided sugar skull 。 4 skull faces + 4 backs per mold 。 1 1/2" high 。 Mold Instructions & Recipe Included 。 Produces large walnut sized skulls 。 This precious little skull is the size of a large walnut or Barbie doll head. Too difficult for a student to decorate. Cake decorators with small tips will enjoy making these sugar skulls to top cupcakes, use as party favors or 2-bite chocolates. This adorable size is great to decorate or personalize for "angelito" baby ofrendas. Ribbon can be sandwiched between the two skull pieces during assembly to make Christmas tree ornaments! 。 。 。