1890年-2020年

Cybrtrayd 30th Lolly Letters and Numbers Chocolate Candy Mold with 50 4.5-Inch Lollipop Sticks and Chocolatiers Guide

Cybrtrayd '30th Lolly' Letters and Numbers Chocolate Candy Mold with 50 4.5-Inch Lollipop Sticks and Chocolatier's Guide: Kitchen & Dining. Shop CybrTrayd at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Bundle comes with our exclusive 40 page, full-color Chocolatier's Guide: melting, molding, filling and decorating chocolate, including 3D chocolate 。 50 Cybrtrayd 4.5" paper lollipop sticks 。 Lollipop sticks are made in USA of the finest specialty grade white paper; Chlorine & fluorescent free; FDA certified for direct food contact 。 Cybrtrayd mold is made in USA from FDA-approved PETG Plastic; For use with chocolate, soap and plaster 。 For all your chocolate/candy mold needs search the CybrTrayd store 。 Kit contains a chocolate mold, paper sticks and Chocolatier's Guide. Manufactured for , a trusted name in chocolate candy molds. 。 。 。