1890年-2020年

Runloo Poodle Dog Silicone Mold Mini Dog Fondant Cake Decorating Tools Chocolate Candy Moulds

Runloo Poodle Dog Silicone Mold, Mini Dog Fondant Cake Decorating Tools Chocolate Candy Moulds: Home & Kitchen. Runloo Poodle Dog Silicone Mold, Mini Dog Fondant Cake Decorating Tools Chocolate Candy Moulds: Home & Kitchen. Material: food-grade silicone flexible and Non-stick 。 Poodle Dog Silicone cake Mold deal Size:7x7cm 。 High quality:Tasteless, non-toxic, dust resistant, durable, no permeate. 。 Applicable temperature and tool:- 20 centigrade to +210 centigrade,microwave, oven, refrigerator, etc 。 Perfect cake mold Candle Molds for wedding birthday party 。 Description:。 The use of high-quality silicone material。 Flexible for easy removal, innovative design, soft.。 Washable (Hand wash only), easy to clean, non-stick finish。 Easy to use and quick to clean.。 Bakeware; non-toxic, tasteless, easy to clean and brilliant color.。 。 Use Instructions:。 . Preparing the necessary material before making a cake, and finishing stirring.。 . Spreading the pasty liquid on the mould, ensuring to occupy 6/0 of the total volume.。 3. Putting the mould into oven for 3- minutes, and picking it out.。 4. Pouring the "end product" out of the mould。 。 Package Includes: 。 pc Silicone Cake Mold。 。 。 。