1890年-2020年

Pull Out Packing with Clear Window Sleeves Dark Brown 25 PCS Chocolate Boxes Candy Box Packaging with 4-Piece Plastics Tray 7x2.5x1.5 Inches BAKIPACK Truffle Boxes

BAKIPACK Truffle Boxes, Chocolate Boxes, Candy Box Packaging with 4-Piece Plastics Tray, Pull Out Packing with Clear Window Sleeves (7x2.5x1.5 Inches) Dark Brown 25 PCS: Kitchen & Dining. BAKIPACK Truffle Boxes, Chocolate Boxes, Candy Box Packaging with 4-Piece Plastics Tray, Pull Out Packing with Clear Window Sleeves (7x2.5x1.5 Inches) Dark Brown 25 PCS: Kitchen & Dining. Perfer for size hold up to 4 standard size, truffles, chocolates and candy, clear viewing window for optimal product visibility. 。 Great for Valentine,wedding, baby shower, birthday, kids party, bridal shower, garden party, christmas and holiday celebrations etc. 。 Made of durable high-quality SBS paperboard and PETP tray, complies with FDA regulations for food packaging. 。 The truffle chocolate packaging boxes come in flat, sold in bulk by 25 Boxes, easy to be assembled. 。 Truffle boxes packaging only included the paperboard sleeves and base with PETP tray, other contents are not included. 。 Mesurement。Exterior: 7" x .5" x .5"。Interior: 6" x .5" x .3"。PETP Tray: 6" x .5" 。 。 。