1890年-2020年

Pavoni FRT131 Platinum Silicone Orsetto-Teddy Bear Mini Cake Mould Brown

Pavoni FRT131 Platinum Silicone Orsetto-Teddy Bear Mini Cake Mould, Brown: Kitchen & Dining. Shop Pavoni at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Distinctive 100% Platinum Silicone molds ready to be personalized with creative flair. Ideal for chocolate, candy, ice cubes, jelly and more 。 BPA free, odorless, tasteless. Fridge, freezer, oven and dishwasher safe 。 Beautifully packaged with instruction booklet and inspirational recipes 。 Temperature range: -40 Degree C to 280 Degree C/-40 to 536 。 Size: 5.0" x 5.9" x 1.2" H, Color: Brown, Shape: Teddy Bear 。 Platinum Silicone Mini Cake Mold-Orsetto-Teddy Bear-FRT3. Release your creativity and flair for design with Italia! With years of industry experience creating silicone molds for the pastry, restaurant and the catering industry, brings its unique Italian designs to the home chef. Made of 00% platinum silicone, molds are made of top quality products for home use. Molds are BPA free, odorless and taste free - suitable for deserts, frozen and baked goods. molds are dishwasher, fridge, freezer, microwave and oven safe; on average withstanding temperatures from -0C to 280C/-0F to 536F (depending on the mold). Each mold is beautifully packaged and includes a full color instruction manual with inspired recipe ideas. 。 。 。