1890年-2020年

R&M International 1967-03 Easter Cookie Cutters, Assorted Designs, 10-Piece Set in Gift Tin: Egg Shape Cookie Cutter: Kitchen & Dining. Shop R & M International at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Set of 10 tinplated steel Easter themed/shaped cookie cutters in a beautifully designed metal gift tin 。 Includes: 3.5" Bunny Face, 3.25" Standing Bunny, 3.25" Duckling, 3.25" Butterfly, 3" Lamb, 4" Sitting Bunny, 3.75" Chicken, 3.5" Daisy Flower, 3" Basket, and 2.5" Egg 。 High-quality cutters cut through a variety of doughs easily and can also be used on sandwiches, fondant or craft clay - don't limit your imagination! 。 To maximize the life of your cookie cutter, hand wash in warm soapy water and towel dry thoroughly before storing 。 R&M has a variety of cookie cutters for every occasion - we look forward to being part of your baking and celebrations! 。 Have even more fun making your favorite cookies for holidays, parties and other special occasions with these from R&M International. Cookie cutter measurements are given either horizontally or vertically, whichever is greater. All measurements are nominal and intended as a reference guide only. Tinplated steel cookie cutters should be hand-washed in warm soapy water and towel dried - do not put in the dishwasher. R&M International is a worldwide supplier of high quality cookie cutters, numerous kitchen gadgets, and affordable cooking and baking products. Since 3, we have shared recipes, tips, and other resources to help people make long-lasting memories in the kitchen. More Than Baking...Memory Making. 。 。 。