1890年-2020年

Magic Kitchen Silicone Baking Mats Large 23.62 x 15.74 Non Stick Non Skid Pastry-Mat with Measurements BPA Free

Magic Kitchen Silicone Baking Mats Large 23.62' x 15.74', Non Stick Non Skid Pastry-Mat with Measurements BPA Free: Kitchen & Dining. Shop Kitchen Magic at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. 100% FOOD GRADE SILICONE,FDA and LFGB APPROVED:This mat is made of reinforced fiberglass and food grade silicone.Magic Kitchen mats can guaranty your food safe. 。 NON-STICK & EASY TO CLEAN:No more scrubbing! Even burnt sugar and fat falls off on its on. Just rinse the mat in warm soapy water to clean it and dishwasher safe. 。 DOUBLE THICKNESS,DURABLE and LASTING:It is 0.6MM thickness and almost two times thicker than most PASTRY mats which is only 0.4MM.And it is designed to withstand thousands of uses under extreme conditions of bitter cold and intense heat (from -40F to up to 480F). 。 SUPER VERSATILITY MAT:Perfect for baking, kneading, rolling, candy/macaron/pastry/cookie/bun/bread . 。 MAGIC KITCHEN GUARANTEE:This High Quality mat can be used more than 5 years . 。 Heat safe baking mat can be used in the oven or microwave as a liner for your cookware.。Nonstick surface lets you skip greasing!。Unlike other silicone mats for baking, it has a fine mesh fiberglass core to prevent wear and tear.。The nonstick surface is 100% food grade silicone, not BPA-laden plastic.。Decludes weight, temperature & metric conversions. Printed sizing guide lets you make perfectly proportioned cookies and pie crusts. 。 。 。