1890年-2020年

Xixihaha Silicone Baking Mat Pastry Rolling with Measurements 15.7X19.7 Reusable Non-Stick Silicone Baking Mat Set of 2(Blue&Green

: Xixihaha Silicone Baking Mat Pastry Rolling with Measurements 15.7''X19.7'' Reusable Non-Stick Silicone Baking Mat Set of 2(Blue&Green : Garden & Outdoor. : Xixihaha Silicone Baking Mat Pastry Rolling with Measurements 15.7''X19.7'' Reusable Non-Stick Silicone Baking Mat Set of 2(Blue&Green : Garden & Outdoor. ✎Meticulously designed to serve you for years and years or even more; a must-have accessory for any kitchen. 。 ✎Pastry Fondant Silicone material,made of FDA approved,100% food grade silicone;Stain- proof,BPA free and stick-resistant,will never tarnish or discolor. 。 ✎Flexible,nonstick silicone offers instant,easy release without the use of grease; Great surface for kneading dough or rolling out dough and pastries will keep your worktop clean. 。 ✎Suitable for use of kneading,rolling,and shaping breads,oven cake pizza making,Bread,mousse,jelly,prepared food,chocolate,pudding,fruit pie etc. 。 ✎Simply wash your silicone baking mat with warm soapy water or place in the dishwasher to clean. It can be stored rolled up or folded, occupying minimal space in a drawer or cupboard 。

Xixihaha Silicone Baking Mat Pastry Rolling with Measurements 15.7X19.7 Reusable Non-Stick Silicone Baking Mat Set of 2(Blue/&Green