1890年-2020年

Teal Wilton Standard Baking Cups 75-Pack Dots

Wilton Standard Baking Cups 75-Pack Dots, Teal: Paper Inch. Shop Wilton Enterprises at the Bakeware store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Pack of 75 standard baking cups, 2 inch diameter 。 Quick, colorful and festive way to dress up your muffins 。 Also great for holding candies, nuts and other party snacks 。 Makes creating and decorating easy 。 These bold and exciting baking cups will make your treats the center of attention. The fun designs are perfect for any occasion and great for themed celebrations. Use these standard-size colorful fluted paper 2 in. (5 cm) baking cups are perfect for your favorite cupcake or muffin recipes. Baking cups fit standard cupcake/muffin pans, making pan cleanup easy. Contains 75 baking cups, each 2 in. (5 cm) dia. 。 。 。