1890年-2020年

WILLBOND 8 Pieces Closet Dividers Baby Boy Girl Clothing Rack Size Dividers with Sizes Newborn to 18-24 Months: Home & Kitchen. Buy WILLBOND 8 Pieces Closet Dividers Baby Boy Girl Clothing Rack Size Dividers with Sizes Newborn to 18-24 Months: Hanging Organizers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Every set includes: newborn, 0-3 months, 3-6 months, 6-9 months, 9-12 months, 12-18 months, 18-24 months, toddlers; 1 Piece for each size, totally 8 pieces 。 Material: the closet dividers is made of sturdy plastic with good quality, it is not easy to be broken and has a long lifetime; Color: white 。 Measurement: the diameter of center hole is 1.4 inches and the clothing size dividers with a slotted opening measure 13.8 x 5.1 x 0.2 cm (LWH), easy to apply and install 。 Store orderly: you can arrange baby boy and girl clothes by ages, make clothes to be stored orderly and help you save time to find specific items quickly 。 Practical tool: these clothing size dividers fit for sorting and storing baby's all clothes neatly according to ages for their constantly growing from newborns to toddlers 。 。Useful tool: 。These clothing size dividers fit for sorting and storing baby's all clothes neatly according to ages for their constantly growing from newborns to toddlers. 。 。Durable material: 。The material of clothes size divider is sturdy plastic with good quality, it is not easy to be broken and has a long lifetime. 。 。Specifications:   。Color: white    。Quantity: 8 pieces   。Sizes: newborn, 0-3 months, 3- months, -9 months, 9-12 months, 12-18 months, 18-24 months, toddler 。Material: plastic     。Length: 13.8 cm/ 5.4 inches    。Width: 5.1 cm/ 2.0 inches    。Hole diameter: 3.5 cm/ 1.4 inches  。 。Note:  。Please make sure that the rectangular hanger dividers fit for your closet rod before purchase.   。Please apply them under adult supervision. 。 。Package includes: (not include marker pen)    。1 x Closet size divider (newborn)   。1 x Closet size divider (0-3 months)   。1 x Closet size divider (3- months)   。1 x Closet size divider (-9 months)   。1 x Closet size divider (9-12 months)   。1 x Closet size divider (12-18 months)   。1 x Closet size divider (18-24 months)   。1 x Closet size divider (toddler)   。 。 。