1890年-2020年

Baby Nursery Kids Bedroom Living Room FOMTOR Papercut Light Boxes Chrismas 3D Lamp 3D Shadow Box Led Light Night Lamp Chrismas Gift for Kids and Adults

FOMTOR Papercut Light Boxes Chrismas 3D Lamp 3D Shadow Box Led Light Night Lamp Chrismas Gift for Kids and Adults, Baby Nursery Kids Bedroom Living Room - -. Designed for Christmas.It is a very creative and beautifuf Christmas decoration lights.It is also a very creative chrismas gift for children or friends. 。 Made of multi-layer paper which is carved with the laser tech.Multi contours layers overlay to formed a dreamy soft lights, each layer has a unique silhouette design. It will be a powerful embodiment of artistic appreciation. 。 Size: 235x185x61(mm)/ 9.3x7.3x2.4(inch).Frame material:Wood.Using a low power safety LED strip as source.The light is softer and prettier than general night light. 。 Two power supply options.1.Comes with a USB cable,it can be powered by any 5V power/5V adapter supply.2.Power By : three “AA” batteries (NOT INCLUDED) 。 These LED tea light can be used without having to worry of flame,absolutely no fire hazards or burning risks, safe for families with pet(s) or young child(ren). 。 Features: 。 Multi contours layers overlay to formed a dreamy soft lights, each layer has a unique silhouette design.。 A beautiful and practical night light for kids, elderly, new mothers and her baby. 。 Can be placed on the bedside desk, bedroom, living room, dining table.。 Specification: 。 Size: x18x61(mm)/ 9.3x.3x2.4(inch)。 Light Source: LED 。 Power Consumption: 0.6W 。 Inside Material:Paper 。 Frame material:Wood。 Power Supply: 1.USB cable or V AC adapter;2.Three “AA” batteries。 Package includes:。 1 pcs Chrismas Papercut Light boxes ;。 1 pcs USB Cable;。 Safety Instructions: 。 1.The possibility of overheat and catch fire is infinitely close to zero. 。 2.hese LED tea light can be used without having to worry of flame,absolutely no fire hazards or burning risks, safe for families with pet(s) or young children.。 。 。 。