1890年-2020年

TcaFmac Large Rectangular Nautical Baskets for Storage Decorative Canvas Closet Storage Bins Organizing Baskets for Shelves W x 12 Nursery Toys,Empty 16 H L x 12 inch

- TcaFmac Large Rectangular Nautical Baskets for Storage, Decorative Canvas Closet Storage Bins Organizing Baskets for Shelves, Nursery Toys, Empty 16(L) x 12(W) x 12(H) inch -. Canvas 。 Durable ECO Friendly Material:The material is made of 3 layers, 100% canvas + EVA inner + Lined with linen interior and Wire-Framed for stability to keeps its shape even when empty. 。 Large Navy Storage Bin:16(L)x 12(W)x 12(H)inches,Saves space when not in use and collapses flat for easy storage. 。 Well Standing and Sturdy Construction: Sturdy wire frame stands up to everyday use in shelves,drawer baskets storage,kids' home store,bathrooms, bedrooms, laundry rooms or closets, while the exterior thick canvas lined with a soft fabric interior for easy cleaning. 。 STURDY ROPE HANDLE:Each navy fabric storage basket has cotton rope handles on both sides for easy transport,make everything easy to grab and move.Handles on each end make carrying it convenient and comfortable. 。 Functional storage baskets — Use in the playroom, family room, laundry area, bedroom, closet, storage room, car, etc.utilize as closet organization bins, clothes basket, child / kid room toy storage boxes, living room, nursery, laundry organizing, kitchen, cubbies storage, cat & dog toy holder, book and magazine organizer, file organizer, makeup basket, bathroom towel and toilet storage, shoe storage, shelf fabric drawers, basement, garage storage and many other uses. 。 MULTI-PURPOSE:Perfect large nautical storage basket for Christmas gifts,kids toys,drawer baskets storage,nursery storage,towels storage, diaper storage, clothes storage 。