1890年-2020年

Mamibaby Baby Crib Bumper Knotted Braided Bumper Handmade Soft Knot Pillow Nursery Cradle Decor Newborn Gift Crib Protector 4 Strands with Purple-Pink-Gray-White, 118 inch

: Baby Crib Bumper Knotted Braided Bumper Handmade Soft Knot Newborn Gift Crib Protector (4 Strands with Purple-Pink-Gray-White,118inch) ... : Baby. 。 Handmade soft knot pillow is woven from multiple colors that will be promote baby a visual multi-color stimulation. 。 It is a perfect way to upgrade your child's room dector and can easily adjust to pad any area of the room such as Crib, changing table, toddler bed, junior bed.。 Safety For Your 。 If your baby rolling into the sides of the crib at night or bump his head or hands during sleeping time - the snack baby bumper will help you! 。 Features:。 1.Breathable, skin-friendly and non-static cotton fabric, durable & washable;。 2.Can be combined freely to fit your crib, and easy to install - simply tie the ribbons onto the crib fence;。 3.It's vital to protect babies' head from hitting the cot fence or their hands and feet getting stuck between the fences;。 .Can also be used as sofa cushions or bolster your baby's head when feeding;。 5.Multi colors available: Mix together pink and purple and grey and white all come with adorable designs to match your baby room and soothe your baby.。 Specification: strands braid。 Mixing color: Purple-Pink-gray-white。 Size: 11 inches(3M)。 Tips:。 1.Please measure the required length before buying the cute baby crib bumper knotted braided plush.。 2.It is best to wash by hand and dry it with a washing machine. For the best, please put on a laundry bag before Machine washable as it is handmade Infant soft pad braided crib bumper knot and it may be scattered . If it is scattered, please don't worry and you just need to re-weave four strands like a braid. 。 。 。 。