1890年-2020年

38 inches x 28 inches Jellycat Bashful Pink Bunny Plush Baby Blanket

Jellycat Bashful Pink Bunny Plush Baby Blanket, 38 inches x 28 inches: Featured Apparel, Inc., DBA Hippo Tails. The Bashful Bunny blanket is 00% cotton, cuddly soft, reversible, and features our signature Bashful Bunny. This cozy blanket comes tied with ribbon in a bunny print gift box. The perfect welcome home baby gift. The Bashful Bunny blanket has many great uses, such as; stroller or car seat cover, nursing cover, and a receiving or tummy time blanket. 。 。 。