1890年-2020年

Dark Blue BSBBPS014 Tadpoles Popcorn Plush and Sherpa Ultra-Soft Baby Blanket

Tadpoles Popcorn Lightweight Plush and Sherpa Ultra-Soft Baby Blanket, Baby Swaddle Blanket, Crib Blanket, Receiving Blanket, Super Soft Blanket (30”x40”, Dark Blue): Baby. Popcorn Plush Micro-Fleece and Sherpa Blanket is a beautiful, unique and oh-so-soft baby blanket made from plush microfiber knit to a unique popcorn style pattern. This double layer blanket is backed to a plush natural colored sherpa adding warmth without weight. Wrap your little one in knit microfiber material that's as soft on baby's skin as it is pleasing to your eye. Perfect for strollers, cribs and naps on-the-go. Machine washable. Makes a great baby shower gift! 。 。 。