1890年-2020年

Stephan Baby Eric Carle The Very Hungry Caterpillar Viscose Cotton Muslin Swaddle Blanket: Baby. Swaddling blankets have become one of every new parent's must-have items because they're useful in so many ways; first and foremost, of course, comes swaddling. 's 70% viscose (bamboo)/30% cotton muslin swaddle blanket is soft to the touch, lightweight, ultra-breathable and gentle against the skin; it measures a very generous 45" x 45" and gets softer with every washing. And, because they're easy to roll up and toss in a tote, swaddle blankets are ideal as nursing covers, stroller covers, burp cloths, on-the-go play blankets and car seat liners. Of course, since a swaddle tends to get toted from house, to car, to grocery store, to the park and home again, it's naturally machine washable and dryable. Since 1987, has been dedicated to fine quality, unique and heartwarming gifts that celebrate the magic of baby's first year. The Stephan baby family invites you to discover their inspired collections of blankets, gift sets, charming apparel and accessories, beautiful keepsakes and oh-so-huggable plush animals, available on Amazon. 。 。 。